Romturingia

despre noi

Motto

“Dacă nu putem fi cei mai mari, sigur suntem cei mai buni”

S.c. Romturingia srl a fost înființată în anul 1994, în orașul Câmpulung Mușcel și are ca principal obiect de activitate producția de caroserii pentru autovehicule, vehicule blindate, vehicole speciale pentru transportul combustibilului, încărcături periculoase ADR, vehicule cu destinații speciale, remorci de toate tipurile și, de asemenea, producția și instalarea suprastructurilor pentru Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, Toyota Ford, Mazda și Tata.

Dezvoltare si inovatie

În prezent, compania are un număr de peste 100 de angajați.

În cadrul societății noastre, Departamentul de Cercetare, Proiectare, Dezvoltare și Implementare în Producție, vă stă la dispoziție cu o experiență mare în domeniul proiectarii de produse și tehnologii. Acest departament este în strânsă legătură cu laboratorul de încercări acreditat R.A.R, IPROCHIM și ISCIR.

Departamentul de Cercetare, Proiectare, Dezvoltare și Implementare în Producție are ca prioritate construirea caroseriei pentru autovehicule, vehicule speciale de design cu performanțe ridicate și caracteristici pe piața existentă, care are un număr de peste 1000 de produse aprobate de Registrul Auto Român (RAR).

Sediul Romturingia