Școlarizare și certificare

Suntem autorizati de catre producatorii germani pentru a asigura scolarizare pentru utilizarea echipamentelor si pentru a elivera certificat de absolvire a cursurilor.

Compania noastră este certificată să ofere training pentru utilizarea produselor, dar și calificare/școlarizare pentru a “învăța meserie”.

Garantia succesului

Trainingul implica invatarea folosirii echipamentelor pentru echipa pe care o aveti, insa scolarizarea implica predarea meseriei, pe langa utilizarea echipamentelor.

Astfel, daca nu aveti o echipa certificata pentru a efectua meseria, este esential sa participe si la cursurile de scolarizare pentru a invata meseria direct de la profesionist.

Aceste cursuri au o durata de 2-3 zile si sunt certificate prin documente autorizate de companiile germane producatoare ale echipamtelor.

Avantajul central este ca, daca personalul este certficat si isi executa meseria conform procedurilor recomandate de producator, in situatiile unor avarii sau defectiuni ale lucrarilor, producator isi va asuma garantia si costurile de reparare.