Play Video

Producție & Inovație

Conceput și fabricat în România

Încă din anul 1994, Romturingia a avut obiectivul de a construi cele mai bune caroserii din România, investind în capacitatea de producție, în tehnologizare și în specializarea echipei, având astăzi peste 120 de colegi în toate departamentele companiei.

Adaptare și Dezvoltare

Suprafața totală a unităților de producție este de 66.000 metri pătrați, fiind una dintre cele mai mari platforme industriale. 

Producem suprastructuri, personalizări și accesorii pentru branduri de top din industria auto, precum Dacia, Renault, Nissan, Mitsubishi sau Ford.

Departamente specializate

În cadrul societății ROMTURINGIA, Departamentul de Cercetare, Proiectare, Dezvoltare și Implementare în Producție, vă stă la dispoziție cu o experiență mare în domeniul proiectarii de produse și tehnologii. 

Acest departament este în strânsă legătură cu laboratorul de încercări acreditat R.A.R, IPROCHIM și ISCIR.

Automatizări și precizie

Am asigurat o buna precizie de taiere si de lucru datorita automatizarii proceselor si a conlucrarii echipei noastre cu tehnologii robotizate.

Investiții în tehnologie

De-a lungul evolutiei, am pus accentul pe investitiile constante in imbunatatirea tehnologiei si  tehnicilor de lucru utilizate.